Bortobello pirukad

Published on by Kristi

P6147389.JPG

500 g lehttainast

oliiviõli, võid

3 suurt bortobellot

2 küüslauguküünt

2 spl mandlilaaste

u 200 g Mozzarellat

50 g sinihallitusjuustu

2 keskmist tomatit

0,5 tl kuivatatud tüümiani

 

Lõika lahti rullitud lehttaignast neljakandislised, umbes 10*10 suurused tükid. Pane  tainas muffinivormidesse. Muffinivormid määrisin ennem kergelt oliiviõliga.  Tükelda seened ja prae need koos väikese koguse võiga. Lisa pressitud küüslauk, sool ja mandlilaastud. Prae umbes 3-4 minutit.

 

Pane igasse vormi põhja, lehttaigna peale umbes supilusikatäis seeni, seejärel tomativiil, mis võib olla pärsi paks. Seejärel sinihallitusjuust ja kõige peale Mozzarellaviil. Peale raputasin soola ja tüümiani.

 

Küpseta 220 kraaidses ahjus umbes 10 minutit.

 

Kindlasti tahan bortobellost veel pirukaid katsetada. Bortobello on huvitava tugeva maitsega, mis annab roale hoopis uue meki. Juustu- ja tomatikoguseid võib julgelt muuta.

 

P6147386.JPG

Published on Soolased pirukad

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post
B
looks amazing
Reply
S
<br /> Thanks a lot for those tips!<br /> <br /> <br />
Reply