Šokolaadimuffinid Ricottaga

Published on by Kristi

 

P9215754.JPG

3 muna

200 g Ricotta maitsestamata kohupiimakreemi

75 g jahu

75 g mandlipuru

75 g rafineerimata roosuhkrut

2 tl vanillisuhkurt

2 tl küpsetuspulbrit

10 cl piima

50 g sokolaadi

2 sl kakaod

50 g jagu šokolaaditükke muffinite sisse panemiseks

 

Munad vahustada suhkruga. Lisada seejärel Ricotta, jahu segatuna küpsetuspilbriga, mandlipuru, vanillisuhkur, kakao. Segada korralikult. Sobib ka tavaline Ricotta aga siis peaks lisama 2 spl hapukoort või mingit muud koort. Piim kuumutada ja sulatada selles 50 g šokolaadi. Segada ja lisada ülejäänud massile. Pane tainas muffinivormiedesse. Sokolaaditükid, mis pannakse muffinivormi keskele, peaks olema umbes sõrmeotsasuurused. Samas on see maitseasi kui palju šokolaaditükke lisada. Muffinieid saab 12 tk. Küpsetada 20 minutit 180 kraadi juures.

 

Allikas: link

 

P9215752.JPG

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post