Tomatipirukas Feta juustuga

Published on by Kristi

 

1 kg lehttainast

4 muna

3-4 suurt lihatomatit

300-400 g 10 % hapukoort

1 suur pakk Feta juustu

pipart, soola

 

Koori tomatid ja eemalda seemned ja vedelik- Lõika tomat väikesteks kuubikuteks. Klopi munad lahti, lisa hapukoor, tomatid ja maitseained. Sega ained omavahel tasakesi.

 

Tükelda Feta juust taignale ja vala peale muna-hapukooresegu. Küpseta 180 kraadi juures 25-30 minutit ehk seni kuni munasegu on hüübinud.

 

Kogused on suurema küpsetusplaadi jaoks. Mõistlik oleks taignapõhja 180 kraadi juures umbes 10 minutit eelküpsetada. Põhi ei pruugi läbi küpseda. Ise küpsetasin koogi pliidi ahjus ja seega kõikus kuumus küspemise ajal päris kõvasti. Imekombel küpses ka põhi läbi. P6037333.JPG

Published on Soolased pirukad

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post