Tuunikala tomatikastmes

Published on by Kristi

P2236951.JPG

Tomatikaste:

 

2 spl õli

150 g tuunikalafileed (konserv)

400 g purustatud tomateid

100 g konservseeni

3 spl ketšupit

näpuotsaga Cayenne pipart

100 ml vett

5 päikesekuivatatud tomateid

soola

punt värsket rosamriini

 

Nuudlid:

 

munanuudleid

1 purustatud küüslauguküüs

400 g brokolit

1 spl oliiviõli

soola

 

Tomatikastme jaoks kuumutapannil õli. Lisa tuunikalatükid ja seejärel kõik teised komponendid. Lase keema, keera tuli vaikseks ja hauta umbes 20-30 minutit.

 

Keeda brokoli ja munanuudlid eraldi. Keedetud brokoli purusta pudrunuiaga. Sega juurde oliiviõli ja purustatud küüslauk ning lõpus munanuudlid. Sega korralikult.

 

Tuunikalakonserv tasuks alati osta kallim. Siis on kindel, et seal on ka filee, mitte purustatud kõhuääred või muu taoline puru. Samuti on korralikul fileel tunduvalt tugevam maitse.

Published on Põhiroad

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post