Virsikukook

Published on by Kristi

 

P2196894.JPG

Muretainas:

250 g jahu

150 g võid

1 muna

75 g suhkrut

näpuotsatäis soola ja vanillisuhkrut

 

Sisu:

1 suur purk konservvirsikuid

3 muna

200 g hapukoort

150 g suhkrut

1 tl vanillisuhkrut

50 g mandlilaaste

 

Suru taigen vormi põhja ja äärtele. Eelküpseta põhi 180 kraadises ahjus 10 minutit.

Sisu jaoks klopi lahti munad suhkruga. Lisa ettevaatlikult segades hapukoor ja pool mandlilaastudest. Laota virsikutükid eelküpsetatud muretaignale, vala peale hapukooresegu ja kõige peale raputa ülejäänud mandlilaastud.

 

Külmalt oli parema näo ja maitsega.

 

P2196898

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post