Õuna - müsli magustoit
Suurepärane leid Anni Arro esimesest raamatust. See on esimene retsept mida sellest raamatust tegin. Fariinisuhhru asendasin tavalise suhkruga. Kaneeli ei lisanud, sest ei juhtunud seda käepärast olema. Lisasin kaneeli asemele sokolaadi.
umbes 1 kg õunu
350 g kaerahelbeid
100 g toasooja võid
3 sl suhkrut
1 muna
100 g šokolaadi
serveerimiseks vanillikreemi
Kausis segada toasoe või, kaerahelbed, muna ja suhkur kuni tekib ühtlane tainas. Õunad lõigata sektoriteks. Ahjuvorm määrida võiga, millele asetada õunad. Kaerahelbesegu ajada õuntele ühtlaselt laiali. Küpsetada 180 kraadises ahjus umbes 30-40 minutit. Kaerahelbed peavad olema krõbedad ja õunad pehmed.