Õuna - müsli magustoit

Published on by Kristi

P9265799.JPG

 

Suurepärane leid Anni Arro esimesest raamatust. See on esimene retsept mida sellest raamatust tegin. Fariinisuhhru asendasin tavalise suhkruga. Kaneeli ei lisanud, sest ei juhtunud seda käepärast olema.  Lisasin kaneeli asemele sokolaadi.

 

umbes 1 kg õunu

350 g kaerahelbeid

100 g toasooja võid

3 sl suhkrut

1 muna

100 g šokolaadi

serveerimiseks vanillikreemi

 

Kausis segada toasoe või, kaerahelbed, muna ja suhkur kuni tekib ühtlane tainas. Õunad lõigata sektoriteks. Ahjuvorm määrida võiga, millele asetada õunad. Kaerahelbesegu ajada õuntele ühtlaselt laiali. Küpsetada 180 kraadises ahjus umbes 30-40 minutit. Kaerahelbed peavad olema krõbedad ja õunad pehmed.

 

P9265792.JPG

Published on Magustoidud

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post