Kõrvitsasai

Published on by Kristi

P4224149.JPG

 

1,2 dl vett

25 g pärmi

400 g kõrvitsat

70 g suhkrut

0,6 dl õli

0,5 sidruni riivitud koor

500-800 kg täistera nisujahu

 

Käesoe vesi segada pärmi ja suhkruga vedelaks. Lisada 1-3 jahust ja jätta umbes 30 minutiks eelkerkima. Kõrvits tükeldada ja hautada vähese veega pehmeks ning püreestada. Eelkerkinud taignale lisada ülejäänud komponendid. Jahu lisades hakka tainast sõtkuma. Sõtkuda tainast seni kuni see tuleb käe küljest lahti. Küpsetasin keeksivormis. Võib vormida saiu soovitud kujul. Idee sain Sille toidublogist link.

 

P4224144.JPG          P4224155.JPG

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post