Karjuse pirukas

Published on by Kristi

Tegemist on toiduga, mis lubab lasta fantaasial lennata või siis lendab see täpselt niipalju kui sul külkapis asju on.

 

PA185948.JPG

 

umbes 500 g kartuliputru

250 g lihaveise delikatesshakkliha

100 g šampinjone

10 päikesekuivatatud tomatit

4 spl ketshupit

200 ml puljongit

soola, pipart

õli praadimiseks

100 g Mozzarellat või muud juustu

 

Keeda kartulid ja valmista kartulipuder. Prae hakkliha ja seened pannil. Lisa ketšup, puljong  ja päikesekuivatatud tomatid. Maitsesta ja lase haududa mõned minutid.

 

Määri vormi põhi võiga. Pane vormi põhja hakklihasegu, seejärel kartulipuder ja kõige peale raputa juustu. Küpseta 200 kraadises ahjus 25-30 minutit.

Published on Põhiroad

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post